The Retro Izbijenog - Lonely Rider

Kan tänka mig att det är kul

Det finns många jobb som jag skulle vilja prova på och som jag känner skulle vara kul att jobba med. Det finns ju så otroligt många olika typer av jobb så det skulle ju ta en hel det tid att pröva på allt som finns. Men som tur är så tilltalar ju inte alla jobb en utan avi är ju alla olika och det gör ju att vi vill jobba med olika saker. Men jag tror att det skulle vara kul att jobba med affärsutveckling att få tänka ut och planera för att ett företag ska utvecklas och kunna bli något mer än det redan är.
Ja det kan nog vara väldigt utmanade också och kräva mycket av en, men det är samtidigt kul att det finns så mycket som man kan hitta på för att ett företag ska kunna gå framåt och bli ännu bättre än vad det redan är.

Bra att tänka "outside the box"

Ja jag tror att det är viktigt att man tänker lite utan för ramarna så att man kan komma på något som andra företag inte håller på med just nu. Och att man på så sätt kan komma lite före och se till att det blir så pass bra som det blir. Ja man önskar ju att det kunde bli så som man vill om man kan göra det innan någon annan kommer på den iden som kan göra att företaget kan nå en helt ny nivå. Ja det är ju underbart när man känner att det blir så som man vill och att det når den potentialen som man känner att den kan ta och att det blir så. Ja det måste var väldigt härligt och något att sträva efter om man jobbar för att ett företag ska kunna bli bättre och nå en helt ny nivå.